אודות הרשת
גלידה אלדו קיימת משנת 1993 בארץ. הזכיינית של גלידה אלדו פתחה את סניפה הראשון בתל אביב, ברחוב בן יהודה 122, הסניף שעד היום ידוע כאחד מסניפי הגלידה הטובים ואולי אף הטוב ביותר הקיים בארץ. גלידה אלדו היא גלידה איטלקית הבאה אלינו מאיטליה בירת הגלידה העולמית, גלידה זו מיוצרת ללא חומרים משמרים ועל ידי טובי השפים לגלידה בארץ. בכל סניפי גלידת אלדו ניתן למצוא מספר רחב של טעמים מגוונים המיוצרים במקום (ולא מיובאים ממפעלים לייצור גלידות) מדי יום, בחלק גדול של הסניפים ניתן לצפות בתהליך ההכנב בסניף עצמו. הכנת הגלידה במקום ואי השימוש בחומרים משמרים מבטיח לגלידה את טעמה הטעמים ומדהים. לגלידה אלדו קיימים בארץ עד כה 26 סניפים במגוון ערים, היישר מהדרום הרחוק באילת ועד הצפון שבקריית חיים. הזכיין לא מחלק זיכיונות כך בפשטות ולכל אחד שמקבל זיכיון לפתיחת סניף של גלידה אלדו יש לקחת בחשבון את התנאים הנוקשים של הכנת גלידה אלדו בצורה מאוד מדוייקת, שתהיה גלידה טעימה וחסרת פשרות. אז אם אתם חפצים לגלידה טעימה ואיכותית, עם טעם איטלקי אמיתי, הכנסו עכשיו לאחד מסניפיה הרבים של גלידת אלדו בארץ ותהנו ממגוון רב של טעמים, מטעם שמייתי ומרקם שלא ניתן לחיקוי. בנוסף לכל הסניפים של גלידה אלדו, לאחרונה הוקם גם בית ספר ללימוד הכנת גלידה. הבית ספר מאפשר בעיקר כניסתם של זכייני גלידה שונים שרוצים לשדרג את הגלידה שלהם לטעמה המופלא של גלידה איטלקית כמו גלידה אלדו, אך קיימת כניסה לבית ספר גם לחובבי הגלידות והקינוחים השונים.

מתעניין בזכיינות / זיכיון ברשת אלדו? מלא פרטים

[contact-form-7 id="1567"]

Cart

  • No products in the cart.