אודות הרשת

אביב 1987. רופא שיניים צעיר עם קריירה מבטיחה מחליט לעזוב הכל כדי להגשים חלום ילדות מתוק. למרות קולות המחאה סביבו הוא פורש מהקליניקה ומתמכר לאהבתו האמיתית – הגלידה.

הדוקטור הנחוש צירף אליו חבר ילדות ובחדרון קטן ששכרו ביפו, בחשו, המתיקו והקפיאו יום יום גלידה טרייה והגישו אותה לקהל העוברים ושבים מדוכן קטן, שפנה לרחוב. עד מהרה פשטה השמועה בדבר החנות הקטנה והמטריפה, ומכל קצוות הארץ (וגם מקצוות הגולה) עמדו בתור כדי להתענג על הגלידה הטובה בישראל.

המיוחד והחדש הייתה הקפדתו הסיזיפית של הדוקטור על שימוש בפירות טריים בגלידות הסורבה ללא שימוש בצבעי מאכל וללא הוספת חמרי טעם פרט לפרי עצמו. הרעננות וטעם הפרי הטבעי רכשו אוהדות ואוהדים רבים לגלידה.

גלידות השמנת היוו חידוש מרענן בסצנת הגלידות בארץ הקודש. חלב, שמנת וחמרי טעם איכותיים וטבעיים החליפו את הצבעים ותמציות הטעם שהיו נהוגים עד אז בארץ. אגוזים עורבבו לתוך הגלידה בנדיבות. תמרים ודבלים קוצצו בסכין שף. שוקולדים בלגיים ואיטלקיים הותכו לתוך תערובת הגלידה. קפה משובח נקלה ונטחן טרי זמן קצר בלבד לפני הכנת הגלידה ומקלות וניל בורבון ממדגסקר וטהיטי, חברו להם ליצירת טעם וניל אמיתי, שלא היה מוכר עד אז בגלידות בישראל.

מתעניין בזכיינות / זיכיון ברשת ד"ר לק? מלא פרטים

[contact-form-7 id="1567"]

Cart

  • No products in the cart.